GYIK

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mennyi idő alatt vehetem kézhez megrendelt termékem?

Termékeink nagy része kézimunka, ezért megrendelés esetén a termék szállítása előtt 2-3 munkanapra lesz szükség elkészítésükre. Ezután a csomag általában 2-5 munkanap alatt érkezik.

A megrendelést követően a szállításról kapok-e igazolást?

Miután a rendelés elkészült, megerősítést küldünk Önnek e-mailben.

Hogyan használhatom a kedvezmény kódot?

A kedvezménykódot beírhatja a fizetési folyamat során. A fizetési oldalon a kosárelemek alatt egy kedvezmény kódot tartalmazó doboz lesz, csak adja meg a kupon nevét, majd kattintson az Alkalmaz gombra. * A kedvezményt nem lehet alkalmazni, miután a megrendelést már benyújtottuk. A kedvezménykódot a fizetés előtt kell alkalmazni. * A Kedvezménykódok csak egy alkalommal használhatók ügyfélenként.

Hogyan tudok kapcsolatba lépni Önnel?

Kapcsolatfelvételi űrlapunk weboldalunkon található, amely lehetővé teszi számunkra, hogy üzenete közvetlenül eljusson hozzánk. Ellenkező esetben kapcsolatba léphet velünk az zenvilag@gmail.com e-mail címen.

Hogyan követhetem nyomon a csomagomat?

GLS szállítási szolgáltatásunk tartalmazza a csomag nyomonkövetési opciót. Lépjen velünk kapcsolatba, ha bármilyen aggodalma van.


Külföldre szállít?

Sajnos nem.

Nem kaptam meg, vagy nem vagyok elégedett a termékemmel. Hogyan tudok megoldást találni?

Azt szeretnénk, hogy minden ügyfél elégedett legyen a vásárlással. Ha nem elégedett a termékkel, 15 munkanapon belül visszaküldheti saját postaköltséggel a 9028 Győr, Máté Mária utca 3. IV/6, Kata Webshopja Kft névre teljes pénzvisszafizetési garanciával, nem beleértve a visszáru postaköltségét. Az ügyfelek kapcsolatba léphetnek velünk a következő címen:zenvilag@gmail.com

zenvilag@gmail.com

Mi van, ha szeretném törölni a rendelésemet?

A legtöbb terméket 6-8 órán belül feldolgozzuk. Ha bármilyen okból szeretné megszüntetni a megrendelését, kérjük, írjon nekünk 24 órán belül az zenvilag@gmail.com címre.

Hogyan lehet fizetni?

Elfogadunk bankkártyás fizetést: MasterCard, Visa, American Express, Discover, PayPal. Valamint elfogadunk még banki átutalást, vagy direkt bankbetétet az OTP Bankban vezetett számlánkra.

Van-e valódi boltjuk valahol?

Jelenleg csak online boltunk van.

Mi van akkor, ha még mindig segítségre van szükségem?

Ez az, amiért itt vagyunk. Hívjon minket a +36 30 927 2577 telefonszámon, vagy lépjen velünk kapcsolatba e-mailben az zenvilag@gmail.com címen vagy pedig írjon a facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/zenvilag